26 Şubat 2009 Perşembe

Nerdeyim ?

Kasim sonundan bu yana okuduklarim herhalde 5000 sayfa oldu. Ben nerdeyim ? Yazilanlarin yazildigi, okunanlarin bittigi, durdugum an'dayim.
Kasim sonundan beri Mira alisilagelmisin disinda eksikligini yasiyor annesiyle gecirdigi zamanin. Ben nerdeyim? Aslinda Mira'nin kalbinin dibindeyim, ama o 2.5 yasinin coskusuyla ellemek, koklamak, sarilmak, oynamak, oynamak, oynamak istiyor :)
Kasim sonundan beri esim odasinda, kah film seyrediyor, kah calisiyor, kah dolaniyor internette, ogrendikce ogreniyor. Ben nerdeyim? Sah damarindan daha yakindayim ama Avatar seyredelim dediginde yanibasinda belirenim. Tek simarikligimiz o kaldi bu surede.
Kasim sonundan beri, dile kolay... Vucudum cok yoruldu. Zihnim kayniyor. Kalbim dingin cogu zaman, ama basladi mi sallanmalar, cabuk denge kayboluyor son gunlerde.
Simdi blog cercevesinde yaziyorum, ilerde animsayacagim bunlara bakarsam.
Dogumgunumde nasil belim tutuk, bogazim sis, oksurerek uyandigimi ve kalkamadigimi.
O halde gecenin 2.30 unda otobusle 6 saatte nasil Ankara'ya gittigimi, 4 saat sonra yine 6 saat otobus yolculuguyla nasil Istanbul'a geri dondugumu.
Mira'nin tedirginlikle gece 7 kere uyandigini beni hic uyutmadigini.
Ertesi gunu Kanada Konsoloslugundan gelen mektubu.
Animsayacagim ve gulecegim.
Nasil sallaniyordum o zamanlar, simdi nasil durgunum diyecegim.
Ben nerdeyim? Ne gecmiste, ne gelecekte, parmaklarimin yazdigi yerdeydim.
Sukurler olsun tum hastaliklara, sukurler olsun ust uste gelen islere guclere, sukurler olsun cikan firsatlara. Sukurler olsun bunu bana yazdirtana, ve bu satirlari okuyup gonlunde bu asigi hatirlayan dostlara...

Prem OM

9 yorum:

sufi dedi ki...

Ve şükürler olsun ki sevilip özlendiğine.Şükürler olsun ki seslenişlerimizi duyduğuna...Hoşgeldin.Dilek.

Uma dedi ki...

Ah Dilekcim, hosgelemiyorum daha. Asil simdi gidiyorum :) Bir hafta sinavlar var, dualarinin ve senin benimle oldugunu biliyorum :)
Donunce gorusuruz. Gidilen ve donulen hicbir yer olmadiginin bilinciyle :))

tutsak dedi ki...

Öncelikle tekrar hoşgeldin gerçi hep buradaydın ama yazılarını özledik.
Bu arada Doğumgünün kutlu olsun nice yıllarda sevdiklerinle birlikte geçirmen dileği ile. Dilerim yorgunlukların güzel şeylere vesile olur.Sınav sonuçların için de şimdiden tebrik ediyorum çünkü başarısız olmanın ımkansız olduğunu düşünüyorum.
Sevgiler

nilüfer dedi ki...

aslında herşey çoktan oldu bitti,artık deneyimlerini yasamiyorsun, şimdi nedenleri yaratıyorsun,bilinçle, farkındalıkla, hamdolsun vesile olduklarına:)
sevgimle

Uma dedi ki...

Hocam yani su Kurumlar Sosyolojisinden gectim aslinda di mi ? :)))
Hicbirseyden cekmedi nasirindan cektigi kadar gibi oldu bu da, o super kadini nasil da gozumde kararttim bunca zamandir. Az vakit kaldi, Demet Hocayi temizlemem lazim :)

Uma dedi ki...

Sevgili Tutsak tesekkur ederim bu yureklendirici sozlerin icin. Bugun bu beden pes etmis durumda, sevindim sallantida duydugum bu sozlere :)

Basak dedi ki...

Sınavlarında başarılar dilerim Umacım. Doğum günün 24 şubat mıydı yoksa? Aynı gün doğrmuş olabilir miyiz diye soruyorum:)

Brajeshwari dedi ki...

Akıp gidiyor zaman, Sen nerdesin? Her yerde.. Doğum gününü kutlamıyorum, her gün yeniden doğduğunu bilerek...

Uma dedi ki...

Basakcim 22 Subat, o da zorlaya zorlaya, hic olmayinca e artik vakumla cekelim diyerek :)
Baliklik guzel sey ...
Hergun beraber dogup, dogurarak ...
Gercek dogumlara dileklerimle...