25 Ekim 2009 Pazar

Mektup

benden Tanri’ya;

Kanada ile ilgili surekli suphelerim var, guvensizliklerim, kaygilarim. Sana bu kadar guvenmeme ragmen neden hala bunlari hissediyorum?

Tanri’dan sana

Gunlerdir sana cevap vermek icin sabirsizlaniyordum. Senin bana zaman ayirmani bekledim. Simdi burdasin, dinliyorsun. Icine al butun soylediklerimi. Herseyin bir temizlikten ibaret oldugunu bildigin gibi, herseyin birbaska seyle kendini gosterdigini de biliyorsun. Kanada. Ne anlama geliyor senin icin Kanada. Kanadayi neden yaptin? Huzur, baris, sukunet, adalet. Ozlem duyduklarin. Hazir misin? Simdi degilsin. Cunku hala kendini bunlari alabilecek kadar temizlenmis hissetmiyorsun. Haklisin, bu surecte, bu vesileyle cikacak olan pek cok sey var. Bunlari su anda sen bile dusunemiyorsun. Goreceksin. Kendini seyredeceksin. Gozyaslarinla temizleyeceksin. Bir bir cikacak kendinden, sana ait olan ama Bana ait olmayanlar. Onlara veda edeceksin. Biraz daha bosalacaksin. Aradigin huzur baris adalet gelecek. Sen onu nerde yarattiysan orasi gibi. Sonra bunlar da bitecek. O kullandigin sifatlarin aradiklarinin orada da olmadigini anlaman icin yasaman gerekenleri yasayacaksin. Ve sonra yine bana doneceksin, sadece bana. Ben’den baska bir yer, biri, birsey olmadigini bilerek. Daima bilerek. Daima bileceksin.

6 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

çok öz bir konuşma olmuş bu... O sesi dinlediğini biliyorum...

Uma dedi ki...

Sessizlikte anlastigimiz gunler de gelecek oyle degil mi :)

sufi dedi ki...

Ne güzel bir hatırlatış ve kendini kendine getiriş muhabbeti olmuş bu."Her nereye gidersen git ben seninleyim yine de" diyen o yüce sese, sendeki sana aşkı niyazlarımla.

Uma dedi ki...

Ahh suficim bir durup dinlesek, hep diyor bisey ama kim durup dinliyor ki!
Sukur sozlerine :)

beenmaya dedi ki...

sözün üstüne söz kalmamış ki diyecek. çok ama çok güzel...

Uma dedi ki...

Bir olan kalplere cikan sozler degiyor birbir, kime degmek istiyorsa, o duyuyor :)