13 Mart 2009 Cuma

Meraklisina

Paylasmak istedim...

"We see people who engage in doing good things having
a lot of misfortune, lot of troubles, lot of
suffering. That is a law. If debts are accumulated,
you have to repay them. If someone is suffering even
while doing good to others, it means that he is
getting rid of old debts. A little negative past is
being cleared and finished." - Swami Chidananda.

6 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

Beğendim bu bakış açısını. Çoğu zaman hiç bir zaman karşılığını alamayacağım halde iyi niyetli davranışlarım oldu ve sonunda hatta yanlış anlaşıldım. Güzel farklı bir dönüşümmüş bu. Ohhh be içim rahatladı yav.

Uma dedi ki...

Ben de oyle hissettigim icin, yani bir ohh cektigim icin paylasmak istedim :) Pekcok insanin icinden cikamadigi bir celiski bu cunku :)

guguk kuşu dedi ki...

Sana çok teşekkür ederim Uma. Zamanlama çok iyi. Bu aralar bu söze ihtiyacım vardı. Cheetosun da dediği gibi, karşılığı evren bambaşka şekillerde veiyor, bu mükemmel bir karşılık. Bi insan daha ne ister ki. Ne güzel artık iyiliklerimi gönül ferahlığı ile yapabileceğim, kırılmaktan korkmadan, iyilik yapmaktan alıkoymayacağım kendimi.

sufi dedi ki...

Temizlenmemiz için gerekenleri bildik öğrendik elhamdülillah.

Uma dedi ki...

Bana tesekkur etme, yapan da yazan da ben degilim ki. O iyilikleri yapan da sen misin saniyorsun, sanma :) Sen yapmayacagim desem de yapilacagi varsa yapilir, oyle degil boyle yapacagim desen de yaptirmayacaksa, zaten yapilmayacaktir...
Prem Om

Uma dedi ki...

Sevgili Sufi,
Bugun guzel bir gun, serin serin irmaklarin sularinda yikaniyoruz, ak pak oluyoruz, onayi da Swami Chidananda'dan geldi. Sukur varliklarina...