21 Haziran 2011 Salı

O'nunla sohbet

Artik hic icimden tasmiyor Tanri aski, eskiden neler yazardi elim, simdi hic Tanri yokmus gibi sanki. Ama kalbimden oyle hissediyorum ki sanki Tanri artik disarda degil daha cok icerde, o yuzden kelimeler disari cikamiyor. Seker disardayken tadini alabiliyorsun ama seker olunca tadini alamazsin gibi...

- Dogru tavir bu...

Gectigimiz uc yil hep Tanri'ya yakin olmak icin etrafimda ne gorduysem icinde Tanri'yi aradim, Tanri'yi bulup cikardim.

- Dunyadan Tanriyi cikarmaya calisma, birak dunyayi kendi haline

Mira buyudukce bana kalan zaman artti, dolayisiyla zihin hep kendine is bulmaya calisiyor. En son asilari cok arastirmaya basladim cunku Mira'yi asilatmaktan vazgecmistik. Ama her okudugum sey artik beni daha da dibe cekiyor. Ayrica kendimle ilgili yasadiklarimi da bir baska blogda yaziyorum. Ordan insanlarla tanistim, bazen onlarla konustum Tanri'yla ilgili. Sonra sen kimsin ki ne konusuyorsun diyip sustum.

- Biraz oyalanma iyidir. Eger hosuna gidiyorsa yap. Ama baskalarinin ruyalarina girme. Hem sen kendin soyledin her okudugumda kendimi kotu hissediyorum diye.

- Tanri'nin adini tekrarla, gun icinde gorevlerini yerine getir, daha guzel bir insan ol, daha iyi bir anne ol, ve Tanri'yi sendeki huzurunda sev. Hepsi bu! Ben oldugun ve sonra sadece Oldugun zaman gelecek.

- Mira durup dinleyemiyor, yerinde sakin oturamiyor, bu sizin hataniz. Onunla hic dua zamani yapmamissiniz. Sabah 5 dk aksam 5 dk, Tanri'yla baglantida kalmasi icin oturup dua etmeniz cok onemli, ozellik bu yasta.

- Sunu bil hep :"Nerde ve nasil bilmiyorum ama biliyorum ki Tanri ve ben bir ve ayniyiz..." Eger herseyin disinda sadece O'nu istersen, bu hayatta sana gelebilir degil, gelmesi mumkundur degil, mutlaka sana gelecektir!

- Yurumeyi ogrenirken cocuk tabii ki duser, her dususunde yine dustum demeye gerek yok, devam et.

12 yorum:

nilüfer dedi ki...

günlerdir dilimde ne var biliyor musun;

Sadece sen varsın Allahım, sadece sen..

O varken sadece, kime gelecek kimden gidecek?

gönlüne bereket olsun..

Uma dedi ki...

:)

tutsak dedi ki...

Ben yine kendimden bahsedip durmuşum...Ne kadar da kendimi beğenmişim yaaa :)

Uma dedi ki...

Yeridir :)

Selen dedi ki...

Ben biraz farkli telden calacagim gene ama ben asi blogunu yazmayi birakmana uzuldum. Acikcasi karamsar yazilarini ben de okumamayi tercih ediyordum ama dogal beslenmeyle, dogal tedavilerle ilgili cok guzel bilgiler vardi.. Negatif birsey yok bu konuda, bari ona devam, etsen diyorum, kocakari ilaclarimizi paylassak, senden vejeteryen yemek tarifleri alsak falan.. guzel olur bence, bir dusun :)

Uma dedi ki...

o zaman blogun adi asi hakkinda olmaz :) o nedenle orayi durdurdum. Kocakari ilaclari kismini arastirmayi devam ediyorum, Allah hastalik vermesin de.
Belki onun icin birsey yapariz, ama beraber :)

Özgür Turan dedi ki...

bence aşi kısmı da devam etmeli, koca karı ilaçları, vejeteryan yemek tarifleri de olmalı. ayrı da olur. tercih senin tabii. ama üzüldüm ben aşı blogunu durdurmana.

Uma dedi ki...

:)

Brajeshwari dedi ki...

gördüğün gibi, başkalarının ağzından yazman dileniyor:)

tüm maddeleri okudum, bende sabah duami eksik etmemeliyim :)

seviyorum seni....

Uma dedi ki...

farkindayim :)
bu arada dua sabah uyaninca ilk is, gece uyumadan once son is :)

optum guzel kalbinden :)

Başak Pirtini dedi ki...

Bence aşı hakkında blogunda oladığı durumda neler yapılabilir kısmı için yukarıda belirtilen başka bölümler konabilir neden olmasın?:P

Uma dedi ki...

yeri geldikce, yeni yazi da yerini buluyor Basak'cim :) sagol onerilerin icin :)