7 Nisan 2011 Perşembe

Karar

Iki gundur ustu uste yazdigim konunun bitmeyecegini farketmis bulunmaktayim. Bu bahce Gul bahcesi. Bu bahcenin disina tasima karari aldim asilari ve asiyla ilgili konulari. Sadece belki asi da olmaz, belki bagisiklik sistemimiz nasil kuvvetlendirecegimizi de konusuruz bol bol. Ama icimden bu bahcenin yaninda baska bir bahcede yapmak geldi. Bu bahce baska bahce, obur butun bahceler icinde olsa da...

Burda bir O'nun sesi vardi, bir O'nun sesi kalsin...

www.asihakkinda.wordpress.com

Kapiyi aralamak isteyen buyrun burdan iceri girebilirsiniz...

4 yorum:

Pinhan dedi ki...

ne guzel olmuş bu karar, hem gül bahçesini ayrı tutmak hem de bu konularda derinleşebilmek için.. faydalacağım ben de... teşekkür ederim, bizden geçti artık demediğin ve paylaştığın için:)

Uma dedi ki...

vicdanim rahat birakmadi, bakalim nereye giderse...

Özgür Turan dedi ki...

GEçen yıl çok araştırmıştım bu konuda grip aşısıyla ilgili özellikle. Çünkü burada nerdeyse bütün doktorlar mutlaka yaptırmalısın şeklinde. Yuvalarda bile grip aşısı olmuyorsan bir garip karşılıyorlar. Bir de büyük küçük herkes oluyor sanki bir görevmiş gibi. Çok iyi olmuş bu yeni blog. DAha çok yaz lütfen biz de paylaşalım buralarda ki insanlar bilinçlensin biraz.

Uma dedi ki...

Orda burda farketmiyor. Burda da okuyorum, doktora soru soranlar bile azar isitiyor. Elimden geldikce, okuyabildikce, cevirebildikce koyacagim sayfaya.