21 Ocak 2009 Çarşamba

Oldu...

Birsey oldu, bilmiyorum ne ?
Basdonmeleri gitti, yerini sag kulaga mors alfabesi yollama seansi basladi. Saka degil, soruyorum, birsey anlatmaya calisiyorsaniz mors alfabesi bilmiyorum, benimle bildigim dillerden biriyle konusun diye. Ama konusan olmadi, ya da oldu da bildigim dilleri kullanmadilar. Neyse kulagimdaki mors alfabesi de bitti. Diger bir gece bir dost geldi karsima, ben yazdim o yazdi. Umut dogdu! dedim. O gun esimin ayni isimli yigeninin dogumgunuydu tesadufen! Sonra universiteye gittim. Hocamla konustuk ASK'tan, ASKim kabardi kabardi, nefessiz birakti yine beni. Sonra birsey oldu. Ne oldugunu bilmiyorum. Zihnimin herseyi bilmesi gerekmiyor, yuregimde hissediyorum o yeter.
Mira'ya uzun zaman oldu hicbir sozlu sozsuz siddetim sozkonusu olmadi.
Uzun zamandir icimde bir kirginlik gibi hissettigim, sonra kendimi ve kendisini affettigim kuzenim dun mesaj yazdi.
Iki aydir iki ayri gezegen gibi birbirimizin etrafinda birbirimize bakmadan yasadagimiz esimle sefkati dogurdum. Simsicak kucaklasmalarla kalbimde agirladim kalbini.
Bush gitti. Obama geldi. Seviyorum onu, icim kipir kipir oluyor gorunce. O'nun eli olacak diye inancim, Bush'un O'nun eli oldugu gibi. Ama sira Obama'da. Bakinca sakinliyorum, gulumsuyorum, icim serinliyor...
Israil butun askerlerini cekti.
Ateskes!
Diyorum birsey oldu :) Ama bilmiyorum ne ?

3 yorum:

nil dedi ki...

neler olmuş neler, aşk olsun:)

bu lafı söylerler ya, ya hani benim niye haberim yok diye,oysa ne güzel bir sitemdir bu aşk olsun, sitem aslinda bir dilek:)
aşk oldu Uma..
sevgimle..

Brajeshwari dedi ki...

:)
olmuşa ve bitmişe birşey denmez.
iyi olmuş..

sufi dedi ki...

Can dost;
Önümüzdeki hafta ortasına kadar İstanbul'dayım.Aynı gökyüzü altında herzaman sevgiyle.Dilek.