23 Mayıs 2013 Perşembe

Ozledik



Mirayla babasini almaya gittik tren istasyonuna. Hergun sehirden trenle geliyor esim. Onun treni yesil. Via Rail treni geldi, Mira aa baba mi dedi birden. Sonra bakti degil. Bu Swamiji'ye gittigimiz tren dedim.

Swamijiyi coook ozlediiiimm, Swamijiyi gormek istyorummm dedi. Ben de cok ozledim, biliyor musun  ben cok ozledigimde kalbimde onu bulmaya calisiyorum cunku hep orda. Ve ne zaman bulsam, dogru yerde aradigimi ve de buldugumu bana onaylamak icin bana bir sinyal gonderiyor dedim. Belki sen de yaparsan sana da gosterir dedim. Yarim yamalak anladi. Ben derinnn bir nefes aldim. Ne cok ozlemistim gercekten. Sakince arkama yaslanip iniverdim kalbime, yuzumde kocaman bir gulumseme. Ve esimin treni geldi.

Onu aldik yola ciktik ve o an yanimdaki arabaya bir baktim ustunde "guru, icindeki guruya saril" yaziyordu arabanin yan kenarinda :))

Guru athletics :)

Kalbim patladi, yine sukrettim...Miraya soyledim yarim yamalak anlamaya calisti.

Ben,

Anladim...

O hep orda, siz yeterki gormek isteyin, mutlaka kendisini gosterecektir! Ve dogru yere baktiginizi size ispat edecektir :)

ASKla...

4 yorum:

Evren dedi ki...

Gülümseme, hem de kocaman, hem de sıcacık, hem de aşkla...

tutsak dedi ki...

Görüyorum Tontinim sen oradasın :)
SÇS :)

Uma dedi ki...

burdasin :)

Brajeshwari dedi ki...

gülümsedim ben de... ne çok Tontini karşıma çıkıyor bu aralar... Bi yazımı açıyorum, onun yorumu... biliyorum ki burda ve o mesajı okumamı istiyor yine:)