6 Temmuz 2011 Çarşamba

Suretleri

2002 yilindan bu yana damla damla baslayip, oluk oluk akan ogretileriyle hayatima anlam katan videodaki butun ruhani hocalarin onunde egiliyorum.

Videoyu kim hazirladiysa onun da ellerine saglik, videoda gorunen hocalarin cogu hayatimin bir yerine dokundu bu gectigimiz on yilda.

Uzuntu, dert, tasa, gozyasi dolu bir yasami alip bu hale getirdiler. Yoktan varettiler, mucizelerine her gun sukrediyorum.



4 yorum:

tutsak dedi ki...

''Benim elim onların ellerinin üzerindedir'' der; Kur'anda...Ne mutlu sana ki suretlerinden bir kısmı ile de olsa tanışma mutluluğuna ermişsin.

Uma dedi ki...

Ahh Tutsak!
Bu cumle bile kalbimi nasil titretiyor. Evet O'nun eli ellerinin ustundeydi, O'nun gozu gozlerinin ardindaydi. Hem ne mutluluk! Ganj'in kenarinda oturmus agliyordum "Tanrim ben butun bunlari (yani bu olaganustu guzellikleri, bu olaganustu tanismalari) hakedecek ne yaptim, diye.

sufi dedi ki...

Daha dün almanyadan bir arkadaşımla konuştum onun da mürşidi TOronto'daymış "sanıyorum adı "Cemil baba"merkezde oturuyormuş.Uzun uzun hakkında konuştuk ben de senden bahsedince heyecanlandı gidip görürmüsün diye, istersen adresini verecek sana. "Eri erden ayırmak olmaz" diyor ya dedem onların hepsine teke vasıl olmuş ermişler olarak aşk-ı niyazlarımızı gönderiyorum taa gönülden sana da sevgilerimle.

Uma dedi ki...

Suficim yolla tabii emailime, Allah kismet ettiyse gider operim elini O'nundur diye :)