29 Mayıs 2010 Cumartesi

Dua - 2004

Beni kendinden ayirma. Beni senden ayri sandigim anlardan uzak tut. Ben sen, ben senin parcan, zerren. Sen ben icimde, okyanus. Sen okyanus, ben damla, sen bahce, ben cicek.
Kullan beni, senin en iyi enstrumanin yap. Kullan beni sonuna kadar. Gercegi ac gozumun onunde. Kaderimi ac onumde yolunda yuruyeyim. Senin kelimelerini konusayim. Sevginle cosayim. Kullan beni. Umutsuzlara umut olayim,korlere isik, zalimlere ask olayim. Yoluna yoldas olayim. Yurut beni, yuru benimle. Yalnizligimda buldum seni, cogal benimle, yardim et dokunayim insanlara. Hayata gelis amacimi ac onumde. Konus benimle. En sadik dinleyicin olayim. Elim ol, yaz seni. Kulagim ol dinlet bana. Kalbimde cosan sevgimsin, huzurum, sevincimsin. Konus benimle. Onunde egiliyorum, her hucrem emrine amade. Beni sen yarattin, kullan beni. Iyilik icin kullan, durustuluk icin kullan. Kopru yap beni, melek yap beni. Ozbenligime kavustur beni. Kim oldugumu ogret, en iy ogrencin olayim. Yolundan ayirma beni. Dogru sozum ol, manifest yourself in my words. Ac gozlerimi, ac kalbimi. Ac kaderimi. Ac dogruyu onumde goreyim.

2 yorum:

sufi dedi ki...

Hüma'm;
Yola çıkışını ne güzel dile getirmişsin.Kendinde kendini bulma yolculuğumuzda sanki bütün köprüleri aşmış herşeyin içyüzünü fehmetmiş tüm ağırlıklarımızı sırtımızdan indirip sevgi aşk ve mutluluğu giyinmiştik.Ancak bildikçe birşeyleri, hiçbirşeyi daha bilemediğimiz çıkıyor meydana.Hakikat var hakikatten içeri çünkü.Bilmenin sonunun HİÇ olmak olduğunu bilsek de bizden konuşanın tamamen O olduğu, yazan seven, dinleyen, söyleyen O sevgili olduğunun bilincine varacağımız günlere kavuşmak dileğiyle."muti kablen muti" Bu bilincimizde ölüp onda dirilmemiz dileğiyle kucakladım seni yani O, kendini.

Uma dedi ki...

Suficim, yaziyi yazarken guldum kendimce. Yine animsadim Ma'nin soylediklerini. Once hakikati bileceksin, sonra sindireceksin, sonra paylasacaksin, en sonunda da anlayacaksin ki paylasacak digerleri diye birsey yok :) Ne kadar onemsiyormusum insanlara dokunmayi. Demek yol oymus o zamanlar, O oyle istiyormus. Simdi siz de ilgili gibisiniz dediklerinde (ruhaniyet veya Tanriyi kastediyorlar) estagfurullah ben kim ilgilenmek kim diyorum :)) Buyuyoruz iste gun be gun :) Saclarimizi oksayan Eli eksik olmasin :)