10 Aralık 2009 Perşembe

Tekbasinalik devam

Simdi karsima cikti, bak su tesadufe dedim. Hepsini okumaya vaktim yok malum ders calisiyorum, ama esirgemeyeyim paylasayim dedim :)

http://www.derki.com/dergi/index.php/sayi-33/yalniz-misiniz-tek-basina-mi.html

5 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

“Tekbaşınalık, yalnızlık korkusunu yenip seni özgürleştirecek olan şeydir”
güzel cümleymiş

Uma dedi ki...

Ben de o cumleyi okuyunca zaten linki hemen siteye koymaya karar verdim.
Bir de sana burdan yazayim bari icimde kalir :) Ruyalarini kontrol ettiginle ilgili bir yorum yazmissin dus'un sitesinde.
O senin cok kontrolcu oldugunu gostermiyor bence. O senin ruya aleminde de deneyimlerini kuvvetlendirdigini gosteriyor. Cunku aslin ruya alemi ile buranin hicbir farki yok, sadece orayi hatirlama deneyimimiz yok. Oysa bu hayati asirlardir hatirlamayi ogrendigimiz icin, hergun birdigerinin devami gibi uyaniyoruz, ayni insanlari goruyoruz etrafimizda. Cunku bu pratigimiz var. Ruyada da ayni pratigi sanirim onceki zamanlarinda yasamassin. Mesela yeterince ustunde calismis olsan, bu gece gordugun ruyanin devamini yarin yatinca da gorebilirsin :) Neyse anlatmisimdir sanirim uzatmayayim. Kontrolcusundur o ayri, onu ben bilemem :) Opuyorum seni cok...

guguk kuşu dedi ki...

biliyormusun çocukken belki de aylarca aynı rüyayı bir dizi gibi, görmüştün, ertesi gün bittiği yerden devam ediyordu.

guguk kuşu dedi ki...

ayrıca bilgilendirmene çok sevindim. Ben hiç böyle düşünmemiştim çünkü bu konuda teknik bilgim yok. Uzatırsan çoook sevinirim ki:)

Uma dedi ki...

Iste cocukken oldugumuz halimiz zaten bize pekcok konuda tiyo verebiliyor. Ayni seyi istersen simdi de yapabilirsin. Geceden yatarken ruyani hatirlayacagini kendine hatirlatarak yat, sabah ilk is ruyani deftere yaz. Sonra bunu hep yap. Ben ucuncu gun ruyamda bir gol kenarindaydim ve gole daha onceki ruyamda geldigimi animsadim ve yolu hatirlayip o gittigim yoldan gitmistim. Ama ne su andaki hayat, ne de ruya alemi bu kadar kafayi takmayi degmez :) Bunlarin bize verilis amacina odaklanmamiz yeterli. Ruyadan uyaninca nasil aa ruyaymis diyorsak, ruyada suyu ustumuze doktuk diye uyandigimizda nasil ustumuzde su yoksa, su anda yasadigimiz hayatta ustumuzde hicbir iz birakmiyor birakmayacak. Sadece bizim iluzyonumuz.
Hepsi bu :))